top of page
Bonaire Salt Pans Zout Pannen True media

HUIS KOPEN

OP BONAIRE MET STEEN BOUWADVIES

True media & culture.jpg

Huis kopen op Bonaire

Gefeliciteerd! U heeft besloten om een huis te gaan kopen op Bonaire. U ziet u zelf vast al helemaal zitten op uw porch met een verkoelend drankje in de hand. Wij kennen dit gevoel en kunnen u bevestigen: het leven is hier fijn!

Voordat het zover is moet U natuurlijk eerst een huis hebben gevonden dat u wilt kopen. Nadat de interesse is gewekt in uw droom huis komt het belangrijkste aspect; de onderhandeling.

Het is belangrijk om te weten wat u koopt. Misschien bent u zelf niet op Bonaire en heeft u niet direct de mogelijkheid om het huis zelf te bezichtigen. Wij kunnen ons ook indenken dat u naar hele andere aspecten kijkt dan dat wij zouden doen bij het kopen van een huis.

Bij  het kopen van een huis wordt een bouwkundige keuring aanbevolen. De aankoopkeuring wordt uitgevoerd door ervaren bouwkundige. Het bouwkundig rapport is helder en in begrijpelijke taal geschreven. 

Op basis van deze aankoopkeuring wordt een keuringsrapport opgemaakt. Dit rapport geeft inzicht in de technische en onderhoudsstaat van een woning en is tevens voorzien van een globale kostenraming, met daarop de direct noodzakelijke kosten, te verwachten termijnkosten 1-5 jaar en verbeterkosten van de zaken die niet acceptabel zijn.

 

Hiermee heeft u direct een wapen in handen om te onderhandelen of om uw beslissing te overdenken. Het kopen van een huis op Bonaire doet U namelijk niet iedere dag!

bottom of page